Activiteiten van het centrum Riveo

Duik onder in het avontuur van Riveo en ontdek hoe schitterend de Ourthe is!

In een geklasseerd pand uit de 18e eeuw, dat nu onderdak verleent aan het Syndicat d'initiative van Hotton, loopt er altijd wel een interessante en ludieke tentoonstelling die een bezoekje waard is!

Achter het pand daalt u 10 voet onder de grond af om een nieuwe wereld te ontdekken. In een gereconstrueerde rivierarm maakt u kennis met het geheime leven dat hier voor uw ogen tot leven komt!
Volg de rivierbedding in onze 16 aquariums en kom weer naar de oppervlakte in onze 5 thematuinen of beleef pret met een partijtje minigolf.
Ons centrum wil u onderdompelen in de rustgevende en bucolische wereld van de rivier.

Om uw kennis over het leefmilieu nog te verdiepen, stellen wij u een waaier van activiteiten voor. U vindt ze in de agenda of in de animaties op maat. U kunt er, samen met uw gezin, onder vrienden of collega's met volle teugen genieten van de volle natuur.
U droomt van een "Fishin’trip"? Riveo heeft er voor u een uitgewerkt. U vindt in ons aanbod enkele formules waarin de visvangst centraal staat. Surf naar ons Dag- of verblijfformules.

In onze boetiek kunt u terecht voor een kleine souvenir of voor enkele benodigdheden voor de visvangst.

U kunt Riveo natuurlijk ook koppelen aan de vele combinatieformules met andere sites. Haal het onderste uit de kan en geniet volop van onze mooie streek: de Grotten van Hotton, de Toeristische Tramway van de Aisne, het Parc Cholorophylle, de Ferme de la Planche, Houtopia, Topiaires (in vorm gesnoeide buxus) enz.

Wenst u meer informatie over onze activiteiten en onze verblijfformules in open lucht? Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Riveo

plus

Tentoonstelling

plus

Minigolf

plus

Bereikbaar

Di 10:00-17:00
Wo 10:00-17:00
Do 10:00-17:00
Vr 10:00-17:00
Za 10:00-17:00
Zo 10:00-17:00

 

Contact