Welkom bij Riveo

Logo tripadvisorNeem een duik in het mysterieuze universum van de rivier en ontdek alles wat u nog niet wist over het leven in het ondiepe water in RIVEO.

Ons centrum voor rivierinterpretatie ligt aan de oevers van de Ourthe in Hotton en initieert u in de discrete maar boeiende natuur die ons en de rivier omringt.
Dacht u dat een poel zich beperkt tot enkele waterjuffers en een stel kwakende kikkers? Absoluut niet! Kleine waterplassen bruisen van leven. Leven dat de moeite loont om er even bij stil te staan en het te observeren. 
Fauna en flora zijn er nauw verweven en staan borg voor een prachtig en natuurlijk waterspektakel

Via een 12 meter lange gereconstrueerde rivierarm en 16 aquariums maakt u kennis met het leven van de vissen in onze rivieren. De flora wordt u gepresenteerd in onze uitzonderlijke thematuinen over een oppervlakte van 1.500m². Onze bezoekers weten het resultaat te appreciëren! U vindt hier hun strong>mening.


U wenst ons een bezoekje te brengen? Raadpleeg de pagina met de praktische informatie waar u onze uurregeling en tarieven vindt. En kijk ook even naar onze agenda voor al onze natuur- en visactiviteiten 2018!
 
Met RIVEO bekijkt u de Ourthe en de rivier door een andere bril. Om ten volle van uw bezoek te genieten raden wij u aan een kijkje te nemen in onze Natuur- en Visactiviteiten en even te loeren bij onze partners en buren. Ook zij doen dag in dag uit heel veel inspanningen om het beste van de Belgische Ardennen en de provincie Luxemburg naar boven te halen!

Bij het bezoek van Riveo, vraag uw kortingspas en profiteer van voordelen bij onze partners.

U wenst meer informatie? Neem meteen contact met ons op.

Logo tripadvisor